#pro firmy

Tvoříme designové weby, které prodávají. Jak to děláme?

Při tvorbě webu klíčové zaujmout návštěvníka v první chvíli. Teď anebo nikdy. Hop nebo trop. Jak tvoříme weby, do kterých se návštěvníci zamilují na první pohled?

Publikováno 3. 8. 2021

Co si budeme povídat, první dojem je nejdůležitější. Seznámení s člověkem, nové auto nebo návštěva webu… první sekunda rozhoduje o tom, jestli se nám “to” líbí a vzbuzuje důvěru. Proto je při tvorbě webu klíčové zaujmout návštěvníka v první chvíli. Teď anebo nikdy. Hop nebo trop. Jak tvoříme weby, do kterých se návštěvníci zamilují na první pohled?

Design, který vyvolá ten správný pocit 

Ať chceme nebo nechceme, emoce v našich životech hrají hlavní roli. Příjemný pocit přesvědčí více, než desítky logických argumentů. Proto tvoříme vizuálně přitažlivé weby, které budí pozitivní emoce. Potrpíme si na dobrém designu, který vyvolává hezké pocity a pomůže prezentovat vaši značku (produkt, firmu, místo, …) v tom nejlepším světle.  

web jen tak si zit

Prohlédnout web Dále - jen tak si žít

Vizuálně to ladí 

Správná vizuální hierarchie, kombinace barev, kontrast, písmo, symetrie, pochopitelný text… to všechno jsou věci, které rozhodují o tom, jak se člověk na webu bude cítit a chovat. Ideální je, aby design vedl návštěvníka tam, kam potřebuje(me). I tady platí, že méně je více - velké množství informací a možností návštěvníka zbytečně uvádí do rozhodovací paralýzy. Mnohem lepší je ukázat jasnou mu cestu: 

 web Jen tak si zit

Je to jednoduché, funkční a nadčasové 

Při tvorbě webu je důležité dávat pozor na to, aby příliš umělecký design neubíral jeho funkčnosti. Jednoduchost a intuitivnost jsou vždy na prvním místě. Pokud nechcete vizuál webu měnit každý rok, je dobré před módními trendy upřednostnit nadčasový design. Ten neomrzí vás, ani návštěvníky. 

web vinoteka

Web pro Vinotéku Ševčík

Přiblíží se to lidem 

Lidé milují autenticitu. Dejte jim pocit, že už to mají, že už tam jsou, nalaďte je, pohrajte s jejich smysly… a z návštěvníků webu se brzy stanou zákazníci. Jak toho dosáhnout? Ideálně virtuální prohlídkou. A ne ledajakou.

Za roky naší praxe jsme virtuální prohlídky vyladili tak, že se návštěvníci při prohlídce cítí skoro jako by byli na místě. Navíc jsou naše prohlídky interaktivní a vizuálně ladí s webem. A co víc? Jsme profesionální fotografové, takže kromě atraktivní virtuální prohlídky od nás dostanete také profesionální (krásné) fotografie, které můžeme použít na webu a kdekoliv jen budete potřebovat. 

virtualni prohlidka

Podívat se na virtuální prohlídku

Responzivita a přístupnost jsou samozřejmostí 

Zatímco průměrný dospělý Čech využívá k přístupu na webové stránky primárně notebook či stolní počítač, mladší generace po internetu surfuje na chytrém telefonu. Je jasné, že tento trend bude dále růst. Postaráme se o to, aby si návštěvník odnesl skvělý zážitek z prohlížení vašeho webu, ať už sedí v kanceláři u notebooku nebo scrolluje v mobilu při jízdě v MHD. A nezapomněli jsme ani na lidi s handicapem. Weby tvoříme tak, aby se na nich snadno orientovali také nevidomí a slabozrací návštěvníci. 

Snadná administrace a podpora 

Všichni víme, že hotovým webem to nekončí. Občas je potřeba aktualizovat informace, sem něco přidat, tam něco odebrat… proto jsme vytvořili snadnou administraci a celou řadu modulů, které vám dáme k dispozici, abyste si mohli web kdykoli upravit. Kromě hotového webu od nás dostanete také: 

  • Školení k webovým stránkám - ať víte, jak ho upravit. 
  • Dokumentaci ke správě webu.
  • Podporu - můžete se na nás kdykoliv obrátit pro radu, ať už přes e-mail nebo telefon. 

Chci web od Virtual Visit

Funkcionality webu

Citace
Řekněte to svými slovy
Podělte se o názor spokojeného klienta atraktivní formou. Pomůžeme vám touto grafickou vychytávkou v podobě citace. Nezapomeňte k citaci připojit i fotku!
Časová osa
Prezentace vaší historie
Seznamte veřejnost zajímavou formou s historií vaší společnosti. Od založení až po poslední inovace.
Aktuality
Nejnovější zprávy
Potřebujete klienty upozornit na speciální akci? Oznamte to hned na hlavní straně pomocí Aktualit.
Bannery
To důležité, přehledně
Bannery jsou skvělou možností, jak zviditelnit důležité části webu. Dají se využít jak na hlavní stránce jako rozcestníky, tak kdekoliv jinde.
Galerie
Fotky vydají za tisíc slov
Dlouhé texty na internetu nikdo nečte, zaujmout na první pohled je oč tu běží. Naše galerie tuto myšlenku skvěle realizují a vaše webovky díky tomu prokouknou.
Loga sponzorů
Prezentujte své partnery
Poděkujte vašim podporovatelům a sponzorům. Umístěte na svůj web jejich loga.
Mapa
Pomožte návštěvníkům v orientaci
Díky mapě můžete jednoduše ukázat, kde vaše organizace působí, aby vás všichni snadno našli.
Kontakty
Buďte přístupní
Dejte návštěvníkům jasně na oči, jak vás mohou kontaktovat.
Rolldown
Spousta informací, šikovně schovaná
Rolldown seznamy vám dovolí zorganizovat a přehledně sepsat velké kvantum informací.
Chci nezávaznou nabídku

Ukázky naší práce